Välkommen till oss - Din Partner för stora ljud- och speakeranläggningar!

På hyrljud.nu är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa ljud- och speakeranläggningar för uthyrning till alla typer av större evenemang.
Oavsett om det handlar om Tractorpulling, rally, hästtävling eller hundutställning, så är vi redo att ta ert evenemang till en helt ny ljudnivå.
Önskar ni köpa anläggning? Det hjälper vi gärna till med via vårt systerföretag AVAB.

Rally - Backtävling, Hästkrafthelgen, Årjäng

Backtävling Årjäng Rally

Ett välskött event kräver inte bara imponerande deltagare och spännande tävlingar, utan också en tydlig och väl hörbar speaker som kan guida publiken genom varje moment. Det är här vår expertis inom ljudteknik kommer in i bilden. Med våra ljudanläggningar garanterar vi att varje ord från speakern når ut till åhörarna oavsett omgivande ljud och störningar. En välbalanserad ljudanläggning är nyckeln till att skapa en minnesvärd upplevelse för både tävlande och publik. Med vår utrustning kan publiken uppskatta varje detalj och känsla, medan talare och speakers inte längre behöver kämpa mot motorljud eller annat bakgrundsljud. Hög taluppfattbarhet helt enkelt.

Flottrace - i centrala Karlstad

KAU Karlstad universitet student fest

Karlstads universitets studenter tävlar nerför Klarälven i hemmabyggda flottar. Detta är ett årligt evenemang som kan beskådas i början av höstterminen på KAU.
Ca. 3000 personer brukar finnas i publiken!

Fördelarna med våra ljudanläggningar för större event:
1. Tydlighet: Varje tal och kommentar blir tydligt hörbart och når ut till alla deltagare.
2. Engagemang: Genom att säkerställa att speakern hörs klart och tydligt, skapar vi ett starkare engagemang hos publiken.
3. Professionell atmosfär: Vår ljudteknik höjer nivån på ert evenemang och ger det en professionell atmosfär.
4. Områdes-utvärdering: Vi kan anpassa ljudanläggningen efter arenans storlek, utformning, och publikens placering för optimal täckning.
5. Support och Teknisk Expertis: Vårt team av ljudtekniker finns alltid till hands för att säkerställa att allt fungerar smidigt under evenemanget.

Släpp bekymren kring ljudet på ert kommande evenemang och luta er tryggt på hyrljud.nu. Vi är stolta över att ha levererat högkvalitativt ljud till en rad framstående evenemang och ser fram emot att samarbeta med er för att göra ert evenemang oförglömligt.

Kosläpp i Östra Vee

Kosläpp Väse- flera tusen personer

Idas sommarvisa och speaker för flera tusen personer i bakgrunden, bulle och mjölk i händerna – och framför en hoppar det kor. Vissa dagar glömmer man inte så lätt!

 

Kontakta oss idag för att diskutera era ljudbehov och få en skräddarsydd lösning för uthyrning av ljud- och talanläggningar till ert större event.

Rulla till toppen